aloevera.totalwellness.nl
Home Over Forever Living Over AloŽ Vera Female Lounge Aloe Vera Producten Contact FLP producten en filmpjes FAQ
© 2013 totalwellness
Just Female Lounge is een gratis avondje uit georganiseerd door vrouwen. U krijgt een gratis gezichtbehandeling, entertainment en een loterij met leuke prijzen.
Just Female Lounge is opgezet door een team van enthousiaste Forver Living Products distributeurs uit Brabant. De algemene website is just-female.nl. Hier staan de lokaties op in de Benelux waar Female Lounges worden georganiseerd. In de Provincie Groningen organiseren we de Female Lounges op diverse plekken. Het is een leuke, gezellige en leerzame avond met als hoofdingredient. PURE Aloë Vera. We gebruiken de producten van Forever Living Products (FLP). FLP is de grootste producent van Aloë Vera in de wereld. We hebben eigen plantages en het hele proces in eigen beheer. Van plant tot klant. De Female Lounge is een uitstekende manier om u kennis te laten maken met Aloë Vera. Onze slogan is:  100% innerlijke en uiterlijke verzorging  met PURE Aloë Vera. Wij leveren pure Aloe Vera Gel. (Geen Aloe vera Juice!). Al 35 jaar en in 155 landen. Het werkt zeer goed tegen allerlei kwalen als drank en als huidverzorging. Laat u informeren door ons en als u wenst. Kom naar een Just-Female Lounge. Kom met een vriendin, moeder, tante, zus... Wilt u meer weten over Aloe Vera of een plaats reserveren op een Female Lounge? Neem dan contact met mij op. Tot ziens!
Super Saturday, Succes Day & Aloë Vera Workshop in Rotterdam e.o. Ervaar, geniet, ontmoet, leer en ... Ga mee! Lees meer>>>
NIEUWS BRIEF ? KLIK HIER Female Lounge