aloevera.totalwellness.nl
Home Over Forever Living Over AloŽ Vera Female Lounge Aloe Vera Producten Contact FLP producten en filmpjes FAQ
Forever Living is een zeer succesvol Amerikaans, ultramoderne producent en internationaal opererend bedrijf dat zich richt op de gezondheid en het welzijn van mensen en dieren. Forever is wereldmarktleider in hoogwaardige Aloë Vera- en bijenproducten en een van de meest toonaangevende internationale netwerkmarketing bedrijven. Als één van de zeer weinige bedrijven in de wereld groeit de omzet ieder jaar! Vanwege de behoefte om de kwaliteit en productiesnelheid te beheren en niet afhankelijk te zijn van derden heeft Rex Maughan besloten om het gehele productieproces te beheren en te controleren via enorme grote plantages in Amerika, Mexico en het Caraibisch gebied. Van de plant tot de klant! Het groeien, verpakken, verschepen en het distribueren van de producten is volledig onder controle van Forever. In de hightech onderzoekslaboratoria wordt met de modernste apparatuur continu gecontroleerd op zuiverheid en kwaliteit van de Aloë Vera- en bijengrondstoffen.  Alle machines, gebouwen en testapparatur zijn onderworpen aan strikte overheidsregels. Het productieprocess is ISO 14001 gecertificeerd en geregistreerd bij de Amerikaanse Milieuzorg (Environmental Management System). Ook wordt er voldaan aan de ISO 9001:2000 standaard voor het Quality Management System. Kosten nog moeite worden gespaard om een perfect product bij de gebruikers te krijgen.   Het bedrijf is opgericht in 1978 door Rex Maughan en opereert vanuit het hoofdkantoor in de Verenigde Staten Forever bezit Aloe Vera plantages in de  Rio Grande vallei in Texas, Mexico en in de Dominicaanse Republiek. De AloeVera planten worden zorgvuldig en handmatig geoogst.   Er worden GEEN bestrijdingsmiddelen gebruikt!   Meer weten? Neem contact met ons op.
© 2013 totalwellness
Super Saturday, Succes Day & Aloë Vera Workshop in Rotterdam e.o. Ervaar, geniet, ontmoet, leer en ... Ga mee! Lees meer>>>
CEO Rex Maughan Hoofdkantoor Benelux
NIEUWS BRIEF ? KLIK HIER
Forever Living heeft een distributiecentrum van 17000m2 in Nederland gebouwd waar ruim 90 landen vanuit gedistribueerd worden. Hart van Nederland maakte er een item over.
Aloë Vera wordt al duizenden jaren gebruikt en heeft tal van voordelen voor het lichaam. Ervaar het verschil dat de producten van Forever maken. Op basis van 100% pure Aloë Vera gel en vele andere heilzame, natuurlijke ingrediënten, zullen onze producten je verrassen. Meer energie en fitheid. Je gewoon goed voelen! Bij Forever vindt je meer dan 150 producten op het gebied van gezondheid, cosmetica en voedingssupplementen. Onze meest verkochte producten zijn de Aloë Vera dranken die in verschillende samenstellingen en smaken te verkrijgen zijn. In ons PURE Magazine lees je veel over producten van Forever Living. Veel plezier!
Over Forever Living